dijous, 3 de desembre del 2009

Els ordinadors a les aules

Avui el Jorge ens ha explicat l'ús que tenen els ordinadors a les aules i, realment hi han molts programes, activitats i jocs per a fer amb l'ordinador.

Hem estat treballant amb dos tipus de programes: ZonaClic i
ArtRage.

El primer programa, ZonaClic, ens permet crear un programa nosaltres mateixos, o bé, utilitzar un programa ja creat, normalment, per algún professor, estudiants... Considero què és un programa molt interessant i curiós sobretot pels petits, principalment primària i secundària. Es poden fer tota mena de jocs i activitats per explicar un tema. D'aquesta manera, l'alumne prestarà més atenció, aprendra i alhora es divertirà.

El segon programa, l'ArtRage, ens permet descobrir diferents eines, ens permet pintar, modificar imatges, descobrir el color que sorgeix al barrejar dos colors diferents, etc.
I, aquest programa a diferència de ZonaClic, sí que és idoni pels més petits, ja que descobreixen i experimenten a través dels colors i, a poc a poc, van veient el funcionament de l'ordinador, la varietat d'eines que hi han, i gràcies a totes aquestes coses acaben tenint un control tan del programa com de l'ordinador molt satisfactori.

Dels dos programes que hem fet avui, el millor des del meu punt de vista ha estat el segon, l'ArtRage, m'he quedat bastant parada al veure l'autenticitat que tenia. Semblava que estiguessis pintant realment en un paper!

Per cert, oi què són denses les classes de TIC?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada