dilluns, 30 de novembre del 2009

Lectura en veu alta


Una de les últimes activitats que vam fer a la classe de comunicació, va ser la lectura en veu alta d'un fragment. Aquest fragment escollit havia de durar no més de 2 minuts i havia de ser un fragment que ens agradés força.

Jo vaig escollir un fragment del llibre: " El petit príncep" ja que és un llibre molt tendre i apte per totes les edats i l'autora fa com una metàfora de tot allò que diu.

Considero que va ser una activitat molt interessant perquè gràcies a ella, vam poder posar en pràctica tot el que deia en el llibre: " Com parlar bé en públic". I, he de reconèixer que no va ser gens fàcil aplicar el volum de veu correcte, la postura, l'expressió corporal, la mirada, els signes de puntuació... eren moltes coses que s'havien de tenir en compte, i a vegades, quan et poses a llegir davant de tanta gent, estas més pendent del que has de llegir que no pas de com has d'actuar.
Va ser una activitat molt gratificant, ja que no només rectificaves i aprenies dels teus errors, sinó que també aprenies dels errors dels altres.

Per cert, recomano que us llegiu el llibre del "Petit príncep", us encantarà, ja veureu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada