dimecres, 9 de desembre del 2009

Debats

L'últim divendres a classe de comunicació vam començar els debats.
Aquesta activitat consisteix en reunir 10 persones de les quals es formaran dos grups de cinc persones, un d'aquests dos grups ha d'anar a favor i l'altre grup ha d'anar en contra. Un altre fet a remarcar és que aquest deComprova l'ortografiabat es té en compte el temps, i per aquest motiu, va precidit d'un cronòmetre.
Per a fer un debat formal com el que vam veure a classe, haurem d'organitzar-nos els dos grups (els que estem a favor i els que estem en contra), haurem de cedir torns de paraula, haurem de tenir en compte la nostra actitud, haurem de fer un bon enfocament del tema en concret què parlem, haurem de fer-ho més aviat amb humor per tal que ningú s'adormi, etc.
Gràcies a aquesta activitat podrem parlar en públic i posar en pràctica moltes de les coses que portem dient al llarg del curs, haurem de defensar i intentar convèncer al públic de per què en contra o a favor.
Bé, us deixo aquí el vídeo de la lliga de debats universitaris que ens va posar la Rosa per tal que seguissim un bon model de debat. Recomano que el veieu perquè és una filmació molt interessant i que us pot servir per a fer el vostre debat.
I, us avanço el tema del nostre debat: "Esteu d'acord en què els pares estiguin involucrats a l'escola?"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada