dimarts, 24 de novembre del 2009

Joanet: un bar familiar

Bé, avui dia 24 de novembre, s'han fet les primeres exposicions orals de "Territori" i, com no, la Maria Simón i jo, hem estat les primeres en exposar.

La nostra exposició tractava sobre el Bar Restaurant Joanet; un
bar familiar. Des de el primer moment que ens van informar d'aquest treball, tan la Maria com jo, vam decidir que l'elaboraríem d'una manera diferent: sorprenent, divertit i curiós. Utilitzant tota mena de programes com ara el Google Maps, l'Audiocity, Movie Maker i Power Point.

Avui ha estat la primera vegada que he fet una exposició com aquesta dava
nt de tanta gent i, sincerament espero que se'n facin més, ja que considero què és la millor manera d'aprendre a parlar bé en públic, perdre vergonyes i pors. El simple fet d'avaluar-nos com ho hem fet amb la graella, ens ha obert els ulls a molts de nosaltres, ja que d'aquesta manera ens hem adonat que posar un número qualificatiu a algú en una exposició on gairebé no dona temps ni a presentar-se, no és tan fàcil com ens pensàvem. Gràcies a aquest exercici, hem pogut valorar allò que han fet bé i allò que els hi cal millorar.

Ara, he de reconèixer que l'hora abans de fer l'exposició estava com un flam, he fet exercici de respiració, he saltat, he cridat i, fins i tot, hi ha hagut un moment que he rigut sense poder parar dels nervis que estava passant. Però, una vegada he començat l'exposició, semblava que estigués sola amb la Maria practicant com ho havíem fet durant tota la setmana.

Realment ha estat una experiència inoblidable, veure com tots vosaltres estàveu escoltant, prestant atenció i col·laborant fins l'últim moment ha estat plenament gratificant.

Espero que us hagi agradat, però sobretot que hagueu disfrutat tan com ho hem fet la Maria i jo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada