dilluns, 19 d’octubre del 2009

Qui ets tu?


Un recollit de com és ella.



Té una expressió dolça i agradable. La forma de la seva cara és allargada i amb faccions marcades, té uns ulls de color xocolata amb els que transmet confiança i felicitat. Sovint, porta unes ulleres llampants que accentuen la seva forta personalitat. El seu nas és petit i fi, igual que els llavis que envolten el seu somriure. És de constitució prima i esvelta però a la vegada forta. La manera de vestir, ens informa sobre la seva manera de ser, normalment vesteix amb texans, “bambes” o botes i, un mocador extravagant; és una noia “tot terreny”. Dinàmica i inquieta, sempre duu els cabells recollits, de vegades amb cua, d’altres amb pinces...però sempre de forma pràctica. Quan parla té el costum de moure les mans i gesticular, i així, quan vol explicar-te alguna cosa intenta facilitar- te que et posis en situació utilitzant l’expressió corporal. Té la mania de tocar-se el nas i això em fa dubtar de si de vegades diu mentides blanques, d’aquelles que no fan mal.

Si em pregunto com és ella com a persona, diria que no és ni tancada, ni tímida, ni avorrida, sinó, oberta i extravertida, sincera i directa, sense fer valoracions més profundes, ja que no la conec des de fa molt de temps.

Divertida en temps d’oci i formal en moments de feina, senzilla en el tracte i perfeccionista en la manera fer, escolliria primer mar que muntanya, triaria abans el dia que la nit, si fos un color seria el vermell i, si la deixessin marxar a algun lloc del món, aniria de viatge a Madagascar, però de moment haurà d’esperar...

El seu desig és ser mestre de nens petits, els nens són la seva passió. És treballadora, una bona companya d’equip i té la il·lusió de deixar la seva aportació en aquest món de l’educació infantil.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada