diumenge, 18 d’octubre del 2009

L'escola mata la creativitat


El divendres 9 d'octubre, a classe de Comunicació, la Rosa ens va posar un vídeo en els últims vint minuts anomenat: "L'escola mata la creativitat" de Sir Ken Robinson.

Considero que va ser un vídeo impressionant ja que S.K.Robinson, ens explica i ens fa veure la creativitat que tenen els nens petits i, com els adults ens la carreguem, la destruim i la oblidem. En un moment del monòleg, ens arriba a dir fins i tot, que la creativitat és tan important com l'alfabetització. Un altre cosa que m'agradaria destacar d'aquest vídeo és quan ens comenta la obsessió que tenen els pares perquè els seus fills estudin una carrera i deixin de fer coses tan simples, segons el seu punt de vista, com pintar, escoltar música, inventar, crear,etc.
Gràcies a aquest monòleg,m'he adonat encara més de la importància que té la creativitat en els infants. Per aquest motiu, cal que com a futurs mestres li donem tanta importància a aquesta creativitat com a l'aprendre a llegir, a sumar, a restar...
Durant tot el vídeo, Robinson ens transmetia les seves paraules amb un to humorístic, fent-nos veure la realitat. Per això el recomano i us aconsello que si encara no l'heu vist, el mireu.

Aquí us deixo posa't l'enllaç perquè el pogueu veure i disfruteu tan com jo al veure'l:
http://www.youtube.com/watch?v=6OkKRf4HrUA&feature=related

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada