dijous, 29 d’octubre del 2009

"Castanyes i castanyeres".


El passat dijous 29 d'octubre, a classe de TIC vam descobrir com fer un vídeo gravant la nostre veu i de fons escoltant una cançó.
Primer de tot, vam escollir un fragment d'un poema, ens vam gravar la veu i després vam escollir la cançó. Vam fusionar les dues veus, la nostre i la melodia de la cançó, graduant-les de tal manera que la nostra veu s'escoltés més forta i més clara que la cançó. La cançó simplement era per acompanyar el poema que havíem seleccionat. També en aquest petit vídeo, es podia veure una imatge (relacionada amb el poema) i el poema que nosaltres havíem gravat.

Aquesta activitat va ser molt interessant per a adonar-nos de com llegim en veu alta, per valorar-nos, és a dir, si anem massa ràpid, si no pronunciem correctament, si ens entrebanquem, si ens falta aire, etc. Però, a part de treballar l'autovaloració de la lectura, fer aquest vídeo ens ha requerit treballar amb diferents programes com ara el Gimp, l'Audacity i, fer una selecció d'imatges a "busqueda avanzada" del google.

Aquí us deixo posa't el meu mini vídeo anomenat " Castanyes i castanyeres", espero que el disfruteu:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada