diumenge, 27 de setembre del 2009

Canal de narradores.

Dimarts passat, al seminari del mòdul 2, Jorge Coderch ens va proposar una nova activitat que consistia en mirar els vídeos del "canal de narradors".

En aquests vídeos he pogut veure diverses persones com ara Albert Estengre, Martha Escudero (Daniela) i Laura Rodríguez. Aquesta última és, dels tres que he vist, la narradora que més m'ha agradat; considero que és una gran narradora perquè transmet al oient seguretat, dicció... a més a més, utilitza un to suau, humorístic, emotiu, una mirada fixe i penetrant, i fa una descripció força detallada del lloc on transcórrer la història per tal que els espectadors s'hi puguin posar en situació. Utilitza preguntes retòriques i, el que és més important des del meu punt de vista és que fa un molt bon ús de l'expressivitat corporal que desarrolla al llarg de tota la història.

Gràcies a aquesta activitat he descobert una nova pàgina on mai m'hi hagués fica't per mi mateixa. Aquí us deixo posa't l'enllaç per poder veure el vídeo de la Laura Rodríguez, anomenat "La playa del entresuelo":

http://www.youtube.com/watch?v=_fKCVRwAIEg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada